Info vecka 11

Info vecka 11

Underbar skidåkning i Åkulla åtminstone fram till och med helgen

Fortfarande finns 3,2 km perfekta spår och en fin pulkabacke i Åkulla. Den kommande helgen blir kanske den sista med hela skidområdet i perfekt skick. Med även i fortsättningen kommer det att finnas skidspår åtminstone på skidstadion och tillverkningsplatsen. Fortsätter det att vara kallt på nätterna kan det vara möjligt att åka skidor och leka i pulkabacken till Påsken!!

För att få en exakt lägesrapport är det som vanligt bäst att gå in på skidspå.se. Har du inte skaffat appen på din telefon är det läge nu. Vi uppmanar alla som åkt att försöka lägga in en liten rapport vid varje åk-tillfälle. Detta är speciellt viktigt att tänka på vid mildväder då många gärna vill ha en tillförlitlig rapport.

Just nu har vi 3,1km spår + 2,4km skate-spår.

För de barn som inte fick någon medalj vid barnens Vasalopp finns dessa att hämta inne i betalrummet vid entrén.  Det går även bra att få medaljen hemskickad. Ange då namn o adress i ett mail till goran.andersson@akulla.se så löser vi det. Vi ber så mycket om ursäkt för denna miss och har nu beställt medaljer som räcker flera år framöver, för att detta inte ska hända igen.

Välkomna att fira ännu en vecka i ÅKULLA SKIDSPÅR

-Tänk på att hålla avstånd


Skaffa appen Skidspår.se redan nu. Nästa gång du åkt har du möjlighet att hjälpa din medmänniska genom att

skriva en mening om hur du tyckte spåren va. Dina uppgifter sparas i appen så det enda du behöver göra efter första gången är att trycka på appen skriva några rader.

Details

Starts On

14 februari, 2021 - 00:00

Ends On

21 mars, 2021 - 00:00

Event Categories

start