Bokning av Friluftsdagar för skolor

Åkulla Skidallians möjliggör för skolor att arrangera friluftsdagar med skidåkning. Så fort vi har snö och spår startar denna verksamhet.

Vi klarar av att ta emot ca 30 barn/ungdomar som kan låna utrustning för skidåkning samtidigt. Är ni fler (max 90 st) delas gruppen in i flera mindre grupper, så att alla får åka. Åkulla Skidallians har skolvärdar på plats som hjälper till att hitta rätt utrustning.
I anslutning till skidspåren finns en belyst snölekplats där man bl. a kan åka pulka. Alliansen tillhandahåller inga pulkor och hjälm är obligatoriskt.
I vår nya Alliansstuga, ”Eken”, finns värmestuga, toalett och skidutlåning. Utanför finns även eldstäder där ni kan grilla. Våra skolvärdar brukar se till att eldarna är tända. Om inte är det bara att ta ved och tända själv för den som önskar.

Ansökan sker nedan. Först när alla uppgifter är ifyllda kan du skicka bokningsförfrågningen. Därefter bokar vi i mån av tid enligt önskemål så gott det går. Har två skolor önskat samma dag kommer datum och tid för när ansökningen kom in, att vara avgörande. Vid högt bokningstryck kommer vi att se till så att alla skolor får minst två dagar innan vi bokar in fler dagar för en skola. OBS: Gå in i skolkalendern för att se om dagen är ledig innan du skickar ansökan.

Skolor i Varbergs kommun har möjlighet att göra bokningsförfrågan fr.o.m. 1 nov. Finns det tider kvar har skolor från andra kommuner möjlighet att göra förfrågningar via samma länk fr.o.m. 10 dec.

Friluftsdagar kan bokas måndag – torsdag, 11 januari till 14 mars.

Vid fullbokat är all utrustning utlånad och skolor som är bokade har även företräde till grillar.

Viktig info inför besöket i Åkulla TRYCK HÄR

Vid frågor hör av er till:  skolor@akulla.se

Prislista

Efter godkänd bokning debiteras skolan gruppvis enl. följande

– Grupp 1: upp till 30 elever = avgift 1.000:-

– Grupp 2: upp till 60 elever = avgift 1.500:-

– Grupp 3: upp till 90 elever = avgift 2.000:-

Frågor hänvisas till  skolor@akulla.se

Välkommen med din bokningsförfrågan!

BOKA HÄR (Bokning möjlig från 1/11)

 

Loading...