Så här går det till på plats:

Parkering är Gratis och görs i första hand på den stora planen mellan vår anläggning och Åkulla Outdoor Resort.

  1. Betala åkavgiften (80kr) i servicehusets betalkur till höger om entrén (Finns även ett bås utanför som går bra att använda). Självbetjäning. Spara gärna Swish-numret på din telefon före ditt besök så går det snabbare när du väl är på plats: Nr 123 5407341.
  2. Vill du hyra skidutrustning: Gå längst banvallen till Allianshuset EKEN som ligger ca 200m in på området. (Just nu hänvisar vi gående till grusvägen ovanför tillverkningsplatsen) Följ skyltning.
  3. Prova ut rätt utrustning och betala denna på plats genom swish (50kr). Anvisning om hur det går till finns där. Självbetjäning under veckordagar och värdar på plats på helgerna. Spara gärna även detta Swish-nummer i din telefon före ditt besök. Nr 123 2207819

Annat ”Bra att veta”

För aktuell info om snöläge mm se i första hand skidspår.se eller vår Facebook-sida.

Värmestugor:

Det nya Allianshuset Eken innefattar förutom skiduthyrning även värmestuga på övervåningen. Här finns möjlighet att tillaga mat i mikrovågsugn, förvara ryggsäckar, kläder mm.

Grillar:

Vi har inför säsongen köpt in flera nya grillar som är fria att använda. Ved finns att hämta i vedboden. Bra att ta med något att tända med och sittunderlag om man vill sitta ute.

Mat:

På andra sidan parkering ligger Åkulla Outdoor Resort. Där kan du köpa med dig eller komma in och äta lunch eller fika.

Träningar:

Grupper kan komma att träna skidteknik runt om på anläggningen.

Mer info om vår anläggning hittar du i fliken Information