Helg-info

Helg-info

HELGINFO
Detta erbjuder vi i helgen
3.2 km klassiska spår, mestadels tre spår i bredd.
800m skate-bädd
100m raka spår för teknikövningar
50m barnslinga för de allra yngsta
Snölekplats men pulkabacke, snökarusell och snöhögar för fri lek.
Nyhet denna helg
Vädret ser stabilt ut inför helgen och vi står redo at ta emot alla skidsugna barn och vuxna. Skiduthyrningen kommer va bemannad under dagtid och vi kommer i helgen effektivisera denna genom att ha skidor och stavar utomhus.
Tips för den vana åkaren
Parkera gärna på fotbollsplanen öster om anläggningen. Då kommer du till spåret snabbare och underlättar för andra mindre vana skidåkare. Tänk på att inte stanna och pausa vid och runtom alliansstugan om det inte är nödvändigt. Välj hellre att stanna runt reklampelaren vid service-huset. På helgerna rör det dig många personer runt alliansstugan. Ser du att det börjar bli trångt så strunta gärna i att åka runt stadion.
Övrig info som kan va bra att veta vid ditt första besök
Åkavgift:
Denna avgift betalas som tidigare i ett bås vid entrén. Info om hur biljetten ska fästas finns på plats. Swish eller kontant betalning.
Skiduthyrning:
Många kommer vilja låna skidor och vi har ändrat något i rutinerna för uthyrningen som ni kunnat läsa om ovan. Tänk på att ta varma kläder och skor att ha vid kön.
Värmestugor:
Vi har just nu inga värmestugor eller möjlighet till uppvärmning på anläggningen. Tänk därför på att ta med extra kläder enligt lager-på-lager-metoden. Toaletter finns i servicehuset vid entrén.
Mat:
På andra sidan parkering ligger Åkulla Outdoor Resort. Där kan du köpa med dig, eller komma in och äta lunch eller fika.
Träningar:
Grupper kan komma att träna skidteknik runt om på anläggningen.
Covid19:
Tänk på att det väntas en tredje våg av covid-19 och att vår anläggning inte är en frizon. Ett tips: Kompisgäng eller större familjer kan med fördel gå upp i skogen för att grilla med egen grill eller äta sin matsäck. Försök tänka på att alla ska få plats.
Välkomna till vinterparadiset !

Läs mer om vår verksamhet på hemsidan: www.akulla.se

 

Details

Starts On

12 februari, 2021

Ends On

15 februari, 2021

Event Categories

start